Waarom Freeflow

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen!

Tegenwoordig kun je overal een voordelige jacuzzi kopen. Maar voordat u beslist, is het verstandig u even te verdiepen in het aangeboden product. Wat kunt u doen, mocht er onverhoopt een storing optreden? Bij MaroZwembaden & Spa’s, leverancier van o.a. FreeFlow Spa’s, bent u verzekerd van een passende oplossing. MaroZwembaden & Spa’s is opgericht in 1972 en is al sinds het jaar 2000 actief met service en onderhoud aan Spa’s.

Service calls worden door ons snel en professioneel aangepakt, u staat er nooit alleen voor. Daarnaast worden de FreeFlow baden in de fabriek van Watkins USA gefabriceerd. Watkins is wereld marktleider op Spa gebied, geen enkele fabrikant komt als het over kwaliteit gaat enigszins in de buurt van Watkins. Door de continue verbeteringen in het hele fabricage proces, komen storingen maar zelden voor.

Watkins is ISO 9001: 2008 gecertificeerd, de hoogst haalbare standaard. Uitgegeven door Lloyds, een van de strengste bureaus met hoog aanzien.

Waar u in Nederland ook woont, een FreeFlow Spa kunnen wij altijd bij u plaatsen. We staan u bij tijdens de aanschaf en plaatsing, en u kunt vele jaren genieten van uw Spa en de heerlijke uitwerking ervan. Voor uw gezondheid en levensvreugde zal deze whirlpool een van de beste investeringen zijn die u ooit zult doen!

Veel ontspanning voor weinig geld.

FreeFlow Spa’s zijn ongelofelijk sterk. Dit komt door de manier waarop ze geproduceerd worden. Door een grondstof te verwarmen en te laten roteren, ontstaat een massieve, uit 1 stuk bestaand, whirlpool schaal. Hierdoor is geen tijdrovend proces nodig om een intern frame te bouwen. Hierdoor zijn veel minder arbeids- en materiaal kosten nodig, en daardoor kunnen wij u een eersteklas hoogwaardige Spa beleving aanbieden voor een zeer interessante prijs. Concreet betekent dit een Amerikaanse 100% USA jacuzzi vanaf € 2.995,=. In onze showroom hebben wij de modellen voor u klaar staan.

Meer dan 1 miljoen Spas geproduceerd.

Watkins Manufacturing, de fabrikant van o.a. FreeFlow Spas, is wereldwijd marktleider inzake whirlpools, spa’s en jacuzzi’s. Het bedrijf waar ook het absolute topmerk HotSpring Spa’s wordt gemaakt, heeft sinds 1977 wereldwijd meer dan 1 miljoen whirlpools afgeleverd. Binnenkort in 2017 bestaat Watkins 40 jaar, voor u een reden om uw keuze voor dit bedrijf te maken. Watkins streeft de beste kwaliteit, levensduur en betrouwbaarheid in de gehele branche na. Watkins Manufacturing is onderdeel van de Masco Groep, een beursgenoteerde organisatie in de Verenigde Staten. Onder andere het bekende bedrijf Hans Grohe maakt ook deel uit van de Masco Groep.